E-mailek és névjegyek importálása

Ha egy másik e-mail szolgáltatóról készül a Gmailre váltani, egyszerűen átviheti régi e-mailjeit és névjegyeit a Gmailbe. Az új e-maileket a rendszer 30 napig a Gmail-fiókba továbbítja, így elegendő időt ad arra, hogy tájékoztassa ismerőseit az új címéről.

Az e-mailek és névjegyek importálásának megkezdése

Vegye figyelembe, hogy az importáláshoz hozzáféréssel kell rendelkeznie a másik e-mail fiókhoz.

 1. Nyissa meg a Gmailt.
 2. Kattintson a jobb felső sarokban a fogaskerék ikonra.
 3. Válassza a Beállítások parancsot.
 4. Nyissa meg a Fiókok és importálás lapot.
 5. Kattintson a Levelek és névjegyek importálása linkre.

  Ha nem látja ezt a beállítást, lehetséges, hogy a munkahelyi vagy iskolai fiók rendszergazdája nem engedélyezte a felhasználóknak a levelek importálását.

 6. Adja meg a régi fiók adatait, és válassza ki az importálandó elemeket. Ha egy másik Gmail-címről szeretne importálni, ide kattintva megtudhatja, hogy miként végezheti el másként az e-mailek importálását.
 7. Miután az Importálás indítása elemre kattintott, a „Levelek és névjegyek importálása” beállítást ismét megtekintve ellenőrizheti, hogy elindult-e az importálás. Ha egy arra figyelmeztető üzenet jelenik meg, hogy a fiók további megerősítést igényel, kattintson a Folytatás gombra.

Az új üzenetek automatikus átirányítása a Gmailbe

A régi fiókba küldött új üzeneteket a rendszer alapértelmezés szerint a következő 30 napban átirányítja a Gmailbe. Ha azt szeretné, hogy az új üzenetek ezt követően is átirányítódjanak a Gmailbe, állítson be automatikus átirányítást a régi fiókjában. Vegye figyelembe, hogy nem minden e-mail szolgáltató támogatja az automatikus átirányítást.

Az importált e-mailek és névjegyek megkeresése

Az importált e-mailek megkeresése

 1. Kattintson a Gmail bal oldalán a „Beérkező levelek” felirat alatt látható e-mail címére.
 2. Ha régi fiókjában létrehozott mappákat, kattintson a nyílra a címe mellett a mappák megjelenítéséhez. A mappák mostantól Gmail-címkék.

E-mail küldése az ismerősöknek

 1. Kattintson a Levélírás gombra.
 2. Kezdje el beírni a kívánt ismerős nevét a Címzett mezőbe. Ekkor megjelennek a beírt karaktereknek megfelelő ismerősökre tett javaslatok.
 3. Az ismerősök teljes listájának megjelenítéséhez kattintson a Gmail bal felső sarkában a Gmail elemre, és válassza a Címtár parancsot.

Problémamegoldás

Először nézze meg, hogy a levélimportálási hibaelhárítóban szerepel-e az Ön által tapasztalt probléma.

Ha a hibaelhárítóban nem szerepel a probléma megoldása, vagy ha további kérdései vannak, forduljon felhasználói szakértőinkhez a Gmail súgófórumában.